Random Article


DCeased krijgt spin-off met “Unkillables”

 

Posted 19/11/2019 by

DCeased was één van de betere alternate universe verhalen van de afgelopen jaren. De dystopische wereld waarin het DC-universum ten prooi viel aan de Anti-Life Equation wordt binnenkort voortgezet met een spin-off: DCeased – Unkillables.

Hierin krijgen we te zien wat enkele grote DC-villains en antihelden deden wanneer het merendeel van de grote superhelden werd omgetoverd tot bloeddorstige zombies en wereld tot een einde kwam. De driedelige reeks wordt opnieuw geschreven door Tom Taylor (DCeased, Injustice) met tekeningen van Karl Mostert en Trevor Scott. Hoofdpersonages van dienst worden Slade Wilson/Deathstroke en Jason Todd/Red Hood. Het eerste deel verschijnt in februari.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.