Random Article


Tweede lading TKO comics is nu beschikbaar

 

Posted 18/11/2019 by

TKO brengt haar tweede wave comics op de markt. Deze titels volgen een klein jaar na de eerste lading die deze nieuwe Californische uitgeverij lanceerde. Ook deze keer kon TKO een aantal boeiende schrijvers en artiesten vinden; zo tekenen onder andere Andy Belanger (Southern Cross) en Ming Doyle (Gotham City Garage, Girl over Paris) present.

Het uitgavemodel van deze jonge uitgeverij volgt dat van de meeste streamingdiensten: de singles van een reeks worden van bij de start samen op de markt gebracht. De lezer hoeft zo geen maand te wachten op een nieuw nummer, maar kan het verhaal vanaf de verschijningsdatum geheel lezen. De publicatievorm werd deze keer licht bijgesteld: waar je vorig jaar de comics elektronisch, als trade én als single issues in een verzamelbox kon bestellen, zijn voor de nieuwe lading enkel de laatste twee opties beschikbaar. Een elektronische versie blijft (voorlopig?) uit.

Hoewel deze wave al voor de zomermaanden was aangekondigd, komen de titels nu pas op de markt. Vooral van de samenwerking tussen schrijver Jeff Lemire (Descender, Gideon Falls) en artiest Gabriel Hernandez Walta (Magneto ,The Vision) op Sentient verwachten we heel erg veel.

De overige titels zijn The Banks, een heistverhaal van Roxane Gay en Ming Doyle; het psychologische Pound for Pound van Natalie Chaidez en Andy Belanger en het donkere Eve of Extinction van Sal en Steve Simeone en Nik Virella.

Je kunt nog steeds het eerste nummer van elk comic gratis online lezen op TKO Presents.

TKO comics bij Archonia

Comments

comments


Gino

 
avatar