Random Article


Ook DC’s The Flash krijgt superdikke Anniversary Comic in 2020

 

Posted 18/11/2019 by

Na de 1000ste issues van Superman’s Action Comics en Batman’s Detective Comics en het 750ste nummer van Wonder Woman in januari, zal DC Comics in februari hetzelfde doen voor The Flash.

In The Flash #750 gaat niet alleen de nieuwe grote verhaallijn “The Flash Age” van start door schrijver Joshua Williamson, maar zullen een resem aan schrijvers en tekenaars – waaronder Geoff Johns, Jim Lee, Francis Manapul, Nicola Scott en Marv Wolfman – verhalen rond de verschillende Flashes brengen en de 80-jarige geschiedenis van de snelste man ter wereld vieren. The Flash #750 zal ook met verschillende variant covers uitgebracht worden, één per decennium van de jaren 1940 tot nu.

The Flash #750 ligt vanaf 26 februari 2020 in de winkelrekken.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.