Random Article


BOOM! Studios kondigt nieuwe Firefly Comic aan

 

Posted 22/10/2019 by

De volgende Firefly-comic van BOOM! Studios wordt er eentje rond de moeder van Serenity-kapitein Malcolm Reynolds (vertolkt door Nathan Fillion in de oorspronkelijke tv-serie). In Firefly: The Outlaw Ma Reynolds, een extra dikke one-shot door Greg Pak en Davide Gianfelice, komen we meer te weten over de relatie tussen Malcolm Reynolds en zijn moeder, de persoon die Reynolds omvormde tot de kapitein en Browncoat die hij vandaag de dag is. Niet Malcolm, maar Maude Reynolds is nummer #1 op de Most Wanted-lijst van The Alliance en dit nieuwe avontuur zou weleens kunnen leiden tot een nieuwe oorlog in The ‘Verse.

Het nieuwe jaar aan Firefly-comics gaat van start op 15 januari 2020.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.