Random Article


Marvel viert 30ste verjaardag van “Atlantis Attacks!” met Agents of Atlas Miniserie

 

Posted 21/10/2019 by

In 1989 vond de Atlantis Attacks! cross-over plaats in verschillende Marvel annuals, waarin het onderzeese koninkrijk de bovenwereld aanviel. Nu, 30 jaar later, zal het opnieuw gebeuren in een vijfdelige miniserie.

In de nieuwe Atlantis Attacks valt Atlantis – deze keer onder koning Namor, The Sub-Mariner – opnieuw de wereld aan. Deze keer is het echter niet zo grootschalig en zijn het de nieuwe Agents of Atlas (Amadeus Cho, Silk, Wave en Shang-Chi) die de invasie dienen te stoppen. Ook Jimmy Woo en zijn oorspronkelijke Agents of Atlas uit de jaren 1950 doen mee. De reeks wordt opnieuw geschreven door Greg Pak met tekeningen van Ario Anindito. Het eerste deel ligt in januari in de winkelrekken.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.