Random Article


DC’s Wonder Woman krijgt Anniversary Comic in Januari

 

Posted 21/10/2019 by

Net zoals haar Justice League-collega’s Superman en Batman, zal ook DC’s Wonder Woman een grote anniversary issue krijgen ter ere van haar (bijna) 80ste verjaardag. Niet bij #1000, maar wel bij #750. Het 96 pagina’s dikke Wonder Woman #750 verschijnt in januari 2020 en bevat bijdragen van WW-alumni Greg Rucka en Gail Simone, alsook Vita Ayala, Marguerite Bennett, Jeff Loveness, Steve Orlando en jonge DC-talenten als Kami Garcia, Shannon en Dean Hale en Mariko Tamaki.

Gelijkaardig aan wat DC deed voor Superman’s Action Comics #1000 en Batman’s Detective Comics #1000, zal ook Wonder Woman #750 een hoop variant “decade” covers krijgen die de bijna 80-jarige geschiedenis van de Amazoneprinses doorheen de decennia vieren. Wonder Woman #750 komt eraan in januari.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.