Random Article


NYCC 2019: Arno Stark is Iron Man 2020

 

Posted 06/10/2019 by

Tony Starks adoptiebroer Arno Stark wordt binnenkort Iron Man. Na de mysterieuze teaser werd vanop NYCC wat meer info onthuld over het volgende Iron Man-event. Iron Man 2020 van Dan Slott, Christos Gage en artiest Pete Woods wordt een zesdelige mini die Arno zal herintroduceren en inpikt op het einde van Tony Stark: Iron Man in december.

Het personage dook voor het eerst op in Machine Man (1984) als de toen toekomstige versie van Iron Man in 2020. Toepasselijk genoeg zal hij dus volgend jaar weer terugkeren naar de Marvel-spotlights. Deel één van zijn avontuur als de nieuwe Iron Man verschijnt in januari.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.