Random Article


NYCC 2019: Amanda Conner & Jimmy Palmiotti lanceren nieuwe Harley Quinn minireeks

 

Posted 06/10/2019 by

Sinds hun vijf jaar durende, iconische run op DC’s Harley Quinn in 2013 hangen de namen Amanda Conner & Jimmy Palmiotti vast aan de prettig gestoorde (ex-)vriendin van de Joker. Voor haar eigenste blockbuster volgend jaar keren ze nu nog eens terug voor een minireeks.

Toepasselijk genoeg heet de vierdelige minireeks Harley Quinn & the Birds of Prey – naar de prominente heldinnen die ook in de blockbuster zullen rondlopen. Het verhaal focust op een Harley die opgejaagd wordt door de Joker en hulp nodig heeft van haar vriendinnen bij de Birds of Prey. Verschijnen doet het eerste deel in februari.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.