Random Article


DC schrapt Brian Azzarello’s Birds of Prey & maakt er een Black Label-titel van

 

Posted 27/09/2019 by

Volgende maand zou de nieuwe Birds of Prey van schrijver Brian Azzarello (DKIII: The Master Race, Joker) en artieste Emanuela Lupacchino (Supergirl, Starfire) verschijnen. DC kwam echter met het nieuws dat de comic helemaal herwerkt zal worden.

Niet langer als pseudo-vervolg op Heroes in Crisis, maar wel als een Black Label-titel zal de strip door het leven gaan. Daarnaast wordt ook de timing wat aangepast. In plaats van enkele weken zullen we nu moeten wachten tot in februari wanneer de live-action film Birds of Prey and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn verschijnt.

Linksboven zie je de nieuwe “Black Label”-cover, rechts herken je de originele cover voor het nummer dat volgende maand zou verschijnen.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.