Random Article


Jim Shooter keert terug naar Comics met Image’s Slow City Blues

 

Posted 24/09/2019 by

Jim Shooter, de comicbooklegende die op 13-jarige leeftijd voor DC Comics begon te schrijven, Marvel’s editor-in-chief was tijdens één van hun meest succesvolle periodes in de jaren 1980 en in 90’s mee Valiant oprichtte, keert binnenkort terug naar de wereld der comics.

Image Comics zal in februari van start gaan met Slow City Blues, een hard-boiled crimi met een fantasykantje. Samen met schrijver Samuel Haine en artiest Shawn Moll vertelt Shooter het verhaal van detective John Loris, dewelke een hele wereld in zijn hoofd creëert nadat hij per ongeluk een jong meisje doodde tijdens zijn dienst. Loris komt na zijn zelfmoordpoging terecht in Slow City, een soort droomwereld waarin hij samen met zijn partner, een stinkdier, een escalerende bendeoorlog tussen gorilla’s en draken moet zien te stoppen.

Slow City Blues #1 ligt in februari in de winkelrekken.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.