Random Article


Onthult Superman binnenkort zijn Geheime Identiteit?

 

Posted 16/09/2019 by

DC Comics heeft de sollicitaties vrijgegeven voor de comics die in december 2019 in de winkelrekken zullen liggen. Zowel Superman #18 als Lois Lane #7 beloven een gigantische verandering in de status quo van de reeksen rond de man van staal.

In Superman #18 (Brian Michael Bendis/Ivan Reis) zou ‘s werelds eerste superheld eindelijk beslissen om aan de wereld te onthullen dat Superman en Clark Kent één en dezelfde zijn. Lois Lane #7 (Greg Rucka/Mike Perkins) gaat dan wat meer in op de gevolgen hiervan, vermits deze versies van Lois en Clark inmiddels al even getrouwd zijn en samen een zoon, Jonathan, hebben.

Het is lang niet de eerste keer dat de geheime identiteit van Superman onthuld werd. Het gebeurde zelfs enkele jaren geleden nog in de Superman: Truth-verhaallijn, dankzij Lois Lane zelf. Een andere keer in de jaren 1960 was het Candid Camera. In de jaren 1980 kwam zijn grootste vijand Lex Luthor erachter, maar kon hij het niet geloven. Steeds wist Superman wel zijn burgerlijk leven terug te verdoezelen en zijn geheime identiteit terug te winnen. Heel wat andere grote superhelden gingen hem overigens hierin al voor, waaronder Marvel’s Spider-Man, Iron Man en Professor X, met wisselende gevolgen.

We zullen zien hoeveel van de hype waar is wanneer Superman #18 en Lois Lane #7 in december in de winkels liggen.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.