Random Article


Frank Miller keert terug naar het Dark Knight-universum voor “The Golden Child”

 

Posted 14/09/2019 by

Deel vier in de Dark Knight Returns-saga is op komst! DC Comics kondigde niet alleen een nieuwe Wonder Woman-comic aan voor haar Black Label, maar ook Dark Knight: The Golden Child van wie anders dan Frank Miller. De auteur zal deze keer voor de artistieke taken bijgestaan worden door Rafael Grampa.

De 48 pagina’s tellende one-shot volgt drie jaar na het einde van Dark Knight III: The Master Race & toont Carrie Kelley als Batwoman en natuurlijk Lara Kent. Samen moeten zij omgaan met een groots kwaad en de plotse komst van The Golden Child, ook wel een omnipotente Jonathan Kent (de zoon van Superman en Wonder Woman). De comic verschijnt in december.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.