Random Article


Daniel Warren Johnson schrijft én tekent nieuwe Wonder Woman-titel voor DC’s Black Label

 

Posted 14/09/2019 by

Dit weekend kondigde DC Comics een nieuw lid van het Black Label-imprint aan: Wonder Woman: Dead EarthDaniel Warren Johnson, van o.a. Murder Falcon-faam, schrijft en tekent de comic; Mike Spicer verzorgt het kleurwerk. De titel kent vier nummers en zal uitgegeven worden in het prestige formaat.

Dead Earth toont – zoals de titel al meegeeft – een post-apocalyptische wereld, verscheurd door nucleaire oorlog. Diana ontwaakt na een lange slaap en ontdekt dat al haar voormalige vrienden weg zijn en dat het aan haar is om wat er nog rest van mensheid te beschermen. Deel één verschijnt in december.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.