Random Article


The Batman Who Laughs versus Apex Lex Luthor in DC’s Year of the Villain: Hell Arisen

 

Posted 13/09/2019 by

DC’s mega-event Year of the Villain loopt binnen enkele maanden op zijn einde en James Tynion IV (Detective Comics) en Steve Epting (Captain America) staan aan de frontlinie met Year of the Villain: Hell Arisen, een miniserie die verhaallijnen uit Dark Nights: Metal, Batman/Superman en Justice League aan elkaar breit met een episch gevecht tussen de Batman Who Laughs en de Apex-versie van Lex Luthor.

Lex Luthor is omgetoverd tot een oeroude Apex Predator, heeft een nieuw Legion of Doom opgericht en Perpetua, de moeder van het DC-multiversum, bevrijd. Daartegenover staat dan de Batman Who Laughs, de kruising tussen Batman en The Joker uit het Dark Multiverse, die in het reguliere DC-universum beland is en de kwaadaardigheid van het Dark Multiverse wil herintroduceren. Dat Dark Multiverse zou dan ook weleens de sleutel kunnen zijn om Perpetua tegen te houden…

Year of the Villain: Hell Arisen opent de laatste fase van het mega-event en gaat in december van start, nadat de huidige “Infected” en “Justice/Doom War“-verhaallijnen in Batman/Superman en Justice League afgerond zijn.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.