Random Article


Kickstarter: Virus 4 – Endgame

 

Posted 12/09/2019 by

Vandaag lanceerde Patrick Cornelis (Virus, De Huivering) de kickstarter voor ENDGAME, het vierde en laatste deel van zijn Virus-reeks. In dit nummer volgen we William en zijn groep in hun laatste strijd tegen Saren en haar zombieleger.

Cornelis zat niet stil dit jaar. Zo bracht hij in het voorjaar nog samen met Tom Thys het tweede deel van De Huivering op de markt, een bundel met korte horrorverhalen. Bezoekers van Tomorrowland konden zijn illustraties ook terugvinden in The Book of Wisdom: The Return dat in hun ticketbox zat. Begin oktober ligt zijn herwerking van de Rode Ridder-klassieker De Toverspiegel in de winkelrekken.

Met Virus zette Cornelis zijn eerste stappen in de comicwereld. De eerste drie delen van deze reeks moeten zeker niet onderdoen voor bekende zombieklassiekers als The Walking Dead of Black Summer. Bij elk nummer zagen we Cornelis groeien als tekenaar en verteller. Hij verfijnde zijn realistische tekenstijl en brengt een verhaal dat vertrouwde elementen uit het genre op een eigen manier samenbrengt. Knap in deze reeks zijn de personage-uitwerking, het tempo van het verhaal en de toegevoegde fantasy-elementen.

Voor de realisatie van dit vierde deel moet Cornelis met deze campagne €25.000 binnenhalen. Naar goede gewoonte zitten er heel wat knappe extra’s bij de hogere pledges: sets Magic-kaarten met Virus-personages, de mogelijkheid tot gastoptredens in het eindgevecht of zelfs een gigantische muurtekening bij jou thuis. De campagne loopt tot nog tot 12 oktober.

STEUNEN KAN JE VIA DE OFFICIËLE KICKSTARTER

Comments

comments


Gino

 
avatar