Random Article


Marvel onthult meer details rond het Incoming! Event

 


Posted 10/09/2019 by

Marvel heeft vandaag meer details onthuld rond hun opkomende event Incoming!, waarvan het eerste deel op 26 december in de winkelrekken zal liggen.

Incoming! #1 wordt een anthologiecomic dat een eindpunt wordt voor Marvel’s 80ste jaar in 2019 en de nieuwe status quo voor het Marvel-universum in 2020 zal bepalen. Een mysterieuze moord zal o.a. de Avengers, de X-Men, Fantastic Four, Guardians of the Galaxy, Champions en de Agents of Atlas samenbrengen en hen op een duister pad sturen in hun zoektocht naar de al even mysterieuze moordenaar. De comic bevat werk van Al Ewing, Jonathan Hickman, Dan Slott, Greg Pak, Donny Cates, Jason Aaron, Humberto Ramos, Jim Cheung en meer.

Na de eerste teaser met een mysterieuze kosmische figuur dewelke belooft twee rijken te verenigen (de Kree en de Skrulls?), zien we op onderstaande teasers onder meer een dodelijk verbond tussen Professor X, Magneto en Apocalypse, de terugkeer van een kosmische dreiging bij de Avengers, het mysterieuze sterfgeval dat de gebeurtenissen in gang zet, een grote rol voor de nieuwe Masked Raider waarin ook wat street level helden uit het MU betrokken zijn en een politieke situatie die de Champions zal verdelen…

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.