Random Article


Ontmoet Marvel’s nieuwste superheldenteam: Doc Justice & the J-Team

 


Posted 20/08/2019 by

Het begon met een mysterieuze teaser op sociale media, maar niet veel later kwam Marvel al met de officiële aankondiging van Doc Justice and the J-Team. Het team – dat de uitgever vergelijkt met o.a. de Avengers en de Defenders – staat onder leiding van Doc Justice wiens identiteit voorlopig nog een mysterie is, die een groep tienersuperhelden zal aanvoeren.

Editor Nick Lowe beloofde dat Doc Justice en zijn team “voor eeuwig” deel zullen uitmaken van de Marvel-stal en dat het “een nieuw soort comic” wordt. Vergelijkingen met de New Warriors, Thunderbolts of Doc J als Moon Knight worden nu al gemaakt. De officiële promo-art is alvast van Kris Anka. Meer nieuws volgt ongetwijfeld snel.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.