Random Article


Steve Rogers is weer geen Captain America weer

 

Posted 18/08/2019 by

Het gaat Steve Rogers/Captain America nog steeds niet voor de wind. Na Secret Empire in 2016 waarin zijn reputatie al door het slijk werd gesleurd (zowel in de comics als in het echte leven), ging hij op de vlucht. Een nieuw dieptepunt volgde wanneer hij werd beschuldigd van de moord op Thaddeus “Thunderbolt” Ross.

Daarom hangt Steve Rogers nu zijn schild en kap opnieuw aan de haak. Sinds Captain America #12 gaat hij door het leven als “Steve Rogers” – in zijn “Commander Rogers”-kostuum. Dat pak droeg hij al een hele tijd sinds 2009 nadat hij weer tot leven kwam & aan het hoofd van SHIELD stond. Het vervolg en dertiende nummer verschijnt op woensdag 28 augustus.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.