Random Article


Image Comics publiceert alle 4 delen van Mark Millars Chrononauts: Futureshock op dezelfde dag

 

Posted 24/07/2019 by

In 2015 brachten Mark Millar en Sean Gordon Murphy het vierdelige Chrononauts op de markt, een sci-fi serie best omschreven als Back to the Future als actiefilm. Er stond een sequel gepland voor 2016, maar die is nooit verschenen… tot nu!

Image Comics en Millarworld kondigden aan dat sequel Chrononauts: Futureshock op 30 oktober zal verschijnen. Sterker nog, de vier delen van de serie verschijnen allemaal op dezelfde dag. Niet in gebundelde vorm, maar apart. De reeks zet de avonturen van tijdreizigers Corbin Quinn en Danny Reilly verder en zal getekend worden door Eric Canete (Iron Man, Martian Manhunter). Beter laat dan nooit, zullen we maar zeggen…

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.