Random Article


DC onthult nieuwe Birds of Prey Comic voor Oktober

 

Posted 24/07/2019 by

In oktober start DC Comics met een herlancering van de Birds of Prey-reeks onder schrijver Brian Azzarello (DKIII: The Master Race, Joker) en artieste Emanuela Lupacchino (Supergirl, Starfire).

Traditioneel worden de Birds samengebracht onder Barbara Gordon/Oracle als teamcoördinator en Dinah Lance/Black Canary als veldleidster. Deze keer gaat men echter voor dezelfde line-up als de opkomende Birds of Prey-film in 2020, zodat de eerste bundeling van de serie op tijd in de winkelrekken kan liggen als instappunt voor filmfans. Het wordt het vierde volume van de Birds of Prey-serie en volgt op de voorgaande reeks Batgirl and the Birds of Prey.

Dat betekent dat Harley Quinn een grote rol zal spelen in haar post-Suicide Squad bestaan. Ook Black Canary, GCPD-detective Renee Montoya en de Huntress maken deel uit van het team. Birds of Prey #1 ligt in oktober in de winkelrekken.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.