Random Article


Dark Horse laat The Mask terugkeren in Oktober als Politieke Satire

 

Posted 24/07/2019 by

Dark Horse heeft bekend gemaakt dat ze in oktober zullen starten met een nieuwe serie rond The Mask, voor de meesten bekend dankzij de film uit 1994 met Jim Carrey, maar begonnen als een comic bij de uitgeverij in 1991 door Doug Mahnke en John Arcudi.

In de nieuwe minireeks door Christopher Cantwell (Halt, Catch Fire) en Patric Reynolds (Joe Golem) gaat men de politieke toer op. Een twintigtal na de oorspronkelijke The Mask-reeksen, bloeit er een nieuwe dreiging in Edge City wanneer er een campagne start met als tagline “Make America Green Again”. Alles wijst erop dat The Mask een nieuwe gastheer heeft gevonden. The Mask: I Pledge Allegiance to the Mask gaat in oktober van start.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.