Random Article


Dark Horse viert 75 jaar EC Comics met Deluxe “Best Stories” Bundeling

 

Posted 22/07/2019 by

In december trekt Dark Horse de crypte nog eens open om de beste verhalen van William Gaines’ EC Comics in één grote Deluxe-hardcover van 600 pagina’s te steken, mooi op tijd voor de 75ste verjaardag van EC.

De comics en art van namen als Al Feldstein, Harvey Kurtzman, Johnny Craig, Jack Davis en Wally Wood uit titels als Weird Science, Tales from the Crypt, The Vault of Horror, Weird Fantasy en Crime SuspenStories worden gereproduceerd en opnieuw ingekleurd in een mooie uitgave, die een retrospectief biedt van EC Comics als de gouden standaard voor sci-fi, horror, misdaad en parodietitels in de jaren 1940-1970. Choke Gasp!: The Best of 75 Years of EC Comics zal in december in de winkelrekken liggen.

 

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.