Random Article


Marvel kondigt Spider-Man: Full Circle, Spider-Verse en The Amazing Mary Jane aan

 

Posted 20/07/2019 by

Tijdens Marvel’s Spider-Man-panel op San Diego Comic-Con werden weer wat sappige nieuwtjes en nieuwe reeksen rond ieders favoriete webslingeraar aangekondigd.

  • SPIDER-VERSE: Een zesdelige minireeks door Jed Mackay met tekenaars als Juan Frigeri, Arthur Adams, Stuart Immonen en meer waarin Miles Morales doorheen het multiversum en verschillende Spideys ontmoet, gelijkaardig aan de Into The Spider-Verse-animatiefilm. Wendell Dalit, die de karakterdesigns maakte voor de film, zal de covers tekenen. Elk deel bevat ook  #Spidersonas door fans en comicbookartiesten over de hele wereld.
  • THE AMAZING SPIDER-MAN: FULL CIRCLE: Een one-shot voor oktober door Nick Spencer en een all-star team waaronder Jonathan Hickman, Mark Bagley, Mike Allred, Chip Zdarsky en meer waarin Peter Parker door Nick Fury van S.H.I.E.L.D. de hele wereld wordt rondgestuurd… en dan is er ook nog iets met een multiversum. Naast Nick Fury doen ook Wolverine en Peter Porker, The Spectacular Spider-Ham mee. Klinkt als een kruising tussen de plots voor de films Spider-Man: Far From Home en Into The Spider-Verse.
  • THE AMAZING MARY JANE: Na de gebeurtenissen van The Amazing Spider-Man #25, gaat Mary Jane Watson solo in een nieuwe ongoing door Leah Williams en Carlos Gomez. MJ staat terug in de spotlight, maar niemand minder dan Mysterio zit daarachter. Verwacht tonnen actie gemixt met Hollywood glamour. Een releasedatum is nog niet bekend.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.