Random Article


DC’s Batman ingelijfd in Comic-Con Hall of Fame

 

Posted 20/07/2019 by

Bij de start van San Diego Comic-Con 2019 werd DC’s Batman het allereerste fictieve personage die in de prestigieuze Hall of Fame werd ingelijfd. De Dark Knight vervoegt daar andere grootheden uit de industrie als Jack Kirby, Will Eisner, Karen Berger en Neal Adams.

DC-redacteur Jim Lee nam de award in ontvangst en één van de hoogtepunten van de ceremonie was “The Gathering”, een retrospectief van 80 jaar Batman-geschiedenis.

2019 is al een goed jaar gebleken voor de inmiddels 80 jaar oude Dark Knight, gecreëerd door Bob Kane en Bill Finger. Eerder kreeg hij ook al als allereerste superheldenpersonage een ster op de Hollywood Walk of Fame.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.