Random Article


BOOM! Studios en IDW kondigen Mighty Morphin Power Rangers/Teenage Mutant Ninja Turtles Cross-Over aan

 

Posted 16/07/2019 by

BOOM! Studios en IDW slaan de handen in elkaar voor een nieuwe cross-over die twee iconische franchises samenbrengt. Mighty Morphin Power Rangers/Teenage Mutant Ninja Turtles wordt een vijfdelige miniserie gemaakt door Ryan Parrott en Simon di Meo waarin de Rangers en de Heroes in a Half-Shell samen de Green Ranger (Tommy Oliver) en Shredder en zijn Foot Clan proberen te stoppen.

Het is niet de eerste keer dat de Power Rangers- en TMNT-franchises elkaar kruisen. Eerder gebeurde dat al in 1998, toen de twee Saban tv-series Ninja Turtles: The Next Mutation en Power Rangers in Space samen werden gebracht in de crossoveraflevering “Shell-Shocked”. Het wordt echter de eerste keer dat de iconische Mighty Morphin Power Rangers uit de vroege jaren 90 Raphael, Leonardo, Donatello en Michaelangelo ontmoeten. De reeks gaat van start in december.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.