Random Article


Loki gaat opnieuw Solo in nieuwe Marvel-serie

 

Posted 15/07/2019 by

Deze week start Marvel met een nieuwe ongoing serie rond god der leugens en bedrog Loki, de geadopteerde broer van dondergod Thor.

Na de gebeurtenissen van War of the Realms, waar Loki tijdelijk “stierf” is de half Frost Giant/half-Asgardiaanse god opnieuw op Aarde en heeft hij Thor’s betoverde hamer Mjolnir met zich mee. Ook heeft hij enkele nieuwe verantwoordelijkheden, waar zijn broer Thor maar al te graag op zal toezien. De reeks wordt geschreven door Daniel Kibblesmith (Black Panther vs Deadpool) met tekeningen van Ozgur Yildirim. Loki heeft eerder al wat minireeksen op zijn naam staan, een hoofdrol in Journey into Mystery en de Loki: Agent of Asgard-soloreeks. Dit wordt de tweede ongoing reeks rond de villain.

Loki #1 ligt deze week in de winkelrekken.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.