Random Article


DC doet nieuwe takes op Klassieke Verhaallijnen in Tales of the Dark Multiverse

 

Posted 15/07/2019 by

In oktober start DC met Tales of the Dark Multiverse, een nieuwe reeks prestige one-shots van 48 pagina’s waarin klassieke verhaallijnen een donkere twist krijgen – recht uit het in Dark Nights: Metal voorgestelde Dark Multiverse. Gelijkaardig aan Marvel’s What If?-lijn, krijgen we dus nieuwe takes op DC-klassiekers als Batman: Knightfall, The Death of Superman, Infinite Crisis, Teen Titans: The Judas Contract en Blackest Night.

Oktober brengt ons al Tales of the Dark Multiverse: Batman Knightfall #1 (Scott Snyder/Kyle Higgins/Javier Hernandez), waarin een gebroken Bruce Wayne de mantel van Batman niet terugnam van Jean-Paul Valley/Saint Batman en 30 jaar later de zoon van Bane nogmaals een poging zal doen, en Tales of the Dark Multiverse: The Death of Superman #1 (Jeff Loveless/Brad Walker), waarin Lois Lane na de dood van Superman de nieuwe (en wraakzuchtige) Eradicator wordt…

 

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.