Random Article


The Thing-Regisseur John Carpenter schrijft The Joker voor DC’s Year of the Villain

 

Posted 13/07/2019 by

In oktober brengt DC een speciale one-shot uit mooi op tijd voor de opkomende Joker-film. The Joker: Year of the Villain #1 zal de Batman-aartsvijand in DC’s grote jaarevenement betrekken en de comic wordt geschreven door niemand minder dan regisseur John Carpenter (The Thing, Big Trouble in Little China) en Anthony Burch (Borderlands 2). Beide heren werkten al samen aan de verstripping van Big Trouble in Little China voor BOOM! Studios. De tekeningen zijn van Philip Tan en Marc Deering.

Terwijl het merendeel van de DC-villains machtiger worden dankzij Lex Luthor’s nieuwe krachten, hoopt The Joker te bewijzen waarom hij nog steeds de meest gevaarlijke en meest onvoorspelbare schurk is die er rondloopt.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.