Random Article


Marvel kondigt nieuw Horror-Event “Contagion” aan

 

Posted 13/07/2019 by

Na Marvel Zombies, zal deze keer het reguliere Marvel-universum overspoeld worden door een andere soort besmetting die mensen in hersenloze monsters verandert in Contagion, een nieuw event dat vijf weken duurt en van start gaat in oktober.

Tekenaars Roge Antonio, Stephen Segovia, Mack Chater, Damian Couciero en Adam Gorham vervoegen X-Force-schrijver Ed Brisson voor een horrorevenement dat zich op het niveau van de straat zal afspelen. Niet Marvel’s grootste krachtpatsers zoals de Avengers of X-Men doen mee, maar eerder de helden die in de straten van New York City actief zijn. Denk aan Iron Fist, Luke Cage, Jessica Jones, The Thing en Moon Knight.

Contagion wordt een concurrent voor DC’s gelijkaardige serie DCeased, dat op zijn beurt dan weer geïnspireerd werd door Marvel Zombies.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.