Random Article


Ook Marvel’s Fantastic Four krijgen de Grand Design behandeling

 

Posted 09/07/2019 by

Nadat Ed Piskor decennia aan X-Men-continuïteit in één verhaal verwierf in de X-Men: Grand Design-miniserie, zal Tom Scioli (Godland, Freedom Force) hetzelfde doen voor Marvel’s eerste familie: de Fantastic Four.

Net zoals bij de X-Men, zal in de Fantastic Four: Grand Design-minireeks een verhaal verteld worden dat de geschiedenis van de FF van hun debuut in 1961 tot nu uit de doeken doet. In de begindagen van Marvel Comics was Fantastic Four overigens dé reeks die het merendeel van concepten en personages in het Marvel-universum voorstelde, denk maar aan Black Panther, Doctor Doom, de Inhumans, de Skrulls, de Kree, Galactus en de Silver Surfer, dus het verhaal zal meer omvatten dan enkel Reed, Sue, Ben en Johnny. Scioli is dan weer een geweldige keuze, vermits zijn tekenstijl dicht aanleunt tegen deze van Marvel-grondlegger en Fantastic Four co-creator Jack Kirby.

Fantastic Four: Grand Design gaat van start in oktober.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.