Random Article


DC’s John Constantine/Hellblazer vervoegt opnieuw Neil Gaimans Sandman Universe

 

Posted 09/07/2019 by

Nadat Hellblazer gecanceld werd bij Vertigo en hij een hele tijd heeft rondgedwaald in het bravere, gewone DC-universum, mag ieders favoriete Britse working-class magiër John Constantine opnieuw de meer volwassen toer opgaan.

In oktober komen Simon Spurrier en Marcio Takara met een The Sandman Universe Presents: Hellblazer one-shot, alvorens er een maand later een nieuwe John Constantine, Hellblazer-ongoing reeks door Spurrier en Aaron Campbell start. In de nieuwe serie vervoegt Constantine Neil Gaimans The Sandman-hoekje van het DC-multiversum en krijgt hij hulp (of wordt het tegenstand?) van Books of Magic-hoofdrolspeler en de jonge tovenaar Tim Hunter…

 

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.