Random Article


Scott Snyder, Charles Soule en Giuseppe Camuncoli nemen Grenspolitiek van de Verenigde Staten onder de loep

 

Posted 05/07/2019 by

Image Comics heeft de eerste details vrijgegeven van een vooralsnog niet getitelde creator-owned titel van Scott Snyder (Batman), Charles Soule (Wolverine) en Giuseppe Camuncoli (The Amazing Spider-Man). Ook Matt Wilson, Daniele Orlandini en Crank! werken eraan mee.

De titel wordt een avonturenverhaal in een wereld waarin de Verenigde Staten plots hun grenzen hebben gesloten voor de rest van de wereld en een gigantische muur rond het land hebben opgetrokken. Dertig jaar later gaan de poorten opnieuw open… Meer info volgt op San Diego Comic-Con!

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.