Random Article


Marvel Zombies keren terug in Oktober

 

Posted 02/07/2019 by

Op dezelfde dag dat het nieuws brak dat The Walking Dead – de meest prominente zombiereeks in comics – ermee stopt, kondigt Marvel aan dat er in oktober een nieuw Marvel Zombies-projectje komt. De teaserposter van Inhyuk Lee toont alvast de zombieversies van Uncanny Avengers- en Weapon Plus-collega’s Captain America, Wolverine en Deadpool, maar meer details krijgen we nog niet.

Marvel Zombies werd in 2005 als een door de The Walking Dead-schepper Robert Kirkman geschreven minireeks waarin de Marvel-superhelden getroffen werden door een zombie-infectie. Er kwamen heel wat vervolgreeksen, een rol in Secret Wars (2015) en een reboot, Marvel Zombie, in 2018. Recentelijk nog ging DC van start met een eigen variant: DCeased.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.