Random Article


Gerard Way start nieuw seizoen voor DC’s Young Animal met Doom Patrol, Collapser en Far Sector

 

Posted 02/07/2019 by

Deze week start bij DC een nieuw seizoen voor de Young Animal-imprint onder Gerard Way.

In Doom Patrol: Weight of the Worlds, de voortzetting van de vorige serie rond DC’s vreemdste helden, sturen Way en artiest James Harvey vanaf 3 juli het team de ruimte in voor een road trip doorheen het zonnestelsel en een stevige dosis “cosmic weirdness and positivity”.

Later deze maand ligt het eerste deel van Collapser in de winkelrekken, de nieuwe van Mikey Way (MCR), Shaun Simon (Neverboy, Killjoys) en Ilias Kyriazis (G.I. Joe: First Strike) over een wannabe DJ die in een kosmisch conflict verzeild geraakt.

Ten slotte is er later dit jaar nog Far Sector, een verhaal over de jonge Green Lantern Sojourner “Jo” Mullein door N.K. Jemisin en Jamal Campbell.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.