Random Article


Gerucht: Er is iets zeer speciaals aan de gang met The Walking Dead #193 (SPOILERS)

 

Posted 01/07/2019 by

Opgelet: dit artikel bevat mogelijk SPOILERS!

Deze woensdag ligt The Walking Dead #193 in de winkelrekken. Het nieuwste deel van de zombiereeks door Robert Kirkman en Charlie Adlard bij Image Comics/Skybound wordt het eerste sinds de dood van hoofdpersonage Rick Grimes. Uit de sollicitatie van “The Farm House” worden we niet echt iets meer wijs, maar we weten wel dat het een extra dikke issue zal worden – met maar liefst 71 pagina’s.

De geruchten doen echter de ronde dat The Walking Dead #193 ook het allerlaatste deel van de reeks wordt, dewelke in oktober 2003 startte. Er zijn al sollicitaties vrijgegeven voor de twee volgende delen, maar het zou niet de eerste keer zijn dat schrijver Robert Kirkman bewust red herrings de wereld instuurt en de Diamond Comics-catalogus te snel af is…

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.