Random Article


Dark Horse kondigt The Witcher Omnibus aan voor Januari 2020

 

Posted 01/07/2019 by

Mooi op tijd voor de live-action Netflix-adaptatie, heeft Dark Horse een omnibuseditie aangekondigd van hun verschillende The Witcher-comics, allen geschreven door Paul Tobin en gebaseerd op de fantasyverhalen en bejubelde videogamefranchise.

De omnibus kost een kleine 25 dollar en bundelt de The Witcher: House of Glass, Fox Children en Curse of Crows-miniseries, de Killing Monsters one-shot en nog heel wat schetsmateriaal van o.a. Joe Querio, Piotr Kowalski, Max Bertolini, Stan Sakai, Simon Bisley. De cover is van Mike Mignola, in een hommage aan zijn eigen Hellboy. The Witcher Omnibus ligt op 15 januari 2020 in de winkelrekken.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.