Random Article


Dynamite verscheept meer dan 130,000 exemplaren van Vampirella #1

 

Posted 27/06/2019 by

Een populair creatief team – schrijver Christopher Priest, artiest Ergün Gündüz en coverartiest Frank Cho – én de mogelijkheid om de comic terug te sturen zorgen voor heel wat verscheepte exemplaren van Vampirella #1 bij Dynamite. Meer dan 130,000 strips worden uitgestuurd naar comicbookshops en verdelers.

Ter vergelijking enkele cijfers uit mei: de meest succesvolle comic van Dynamite was Red Sonja Vampirella Betty Veronica #1 dat 20.000 exemplaren verkocht, terwijl DCeased #1 van DC (de tweede meest succesvolle comic van het jaar) goed was voor 240.000 versies. Vampirella #1 verschijnt op woensdag 17 juli.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.