Random Article


Canadees creatief team brengt Alpha Flight terug in september

 

Posted 27/06/2019 by

Alpha Flight is terug! In september keren Marvel’s Canadese oudgedienden Puck, Snow-bird, Talisman, Northstar, Marrina, Guardian en Vindicator terug in een nieuwe one-shot. Het Canadese superheldenteam verschijnt al sinds eind jaren 1970 in de Marvel-comics, maar recentelijk werd hun naam gebruikt voor een defensie-initiatief in de ruimte onder leiding van Captain Marvel.

Toepasselijk genoeg wordt die Alpha Flight: True North verzorgd door alleen maar Canadese schrijvers en artiesten: Jim Zub, Jed MacKay, Ed Brisson, Max Dunbar, Djibril Morissette-Phan, Scott Hepburn en Nick Bradshaw. Verschijnen doet deze eenmalige comic in september.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.