Random Article


Brainfreeze Podcast #112: A Conversation with Ramon Perez

 

Posted 27/06/2019 by

#112: Ramon Perez at FACTS

Deel 2 van de FACTS-podcast inhaalbeweging.

Ramon Perez is wellicht het meest gekend van zijn werk voor Wolverine & The X-Men en Hawkeye. We kijken terug op zijn heel diverse projecten doorheen zijn carrière. Off-the-record liet hij ons bovendien weten waar zijn volgende project vandaan zal komen. Keep your eyes peeled, hij had er duidelijk heel veel zin in en het belooft de moeite te zijn!

Mocht je de in-and-outs van de Brainfreeze podcast gevolgd hebben, laat dit meteen voor wat duidelijkheid zorgen: een al-dan-niet regelmatige editie zal niet voor meteen zijn. Logistiek is het, met familie en werk en andere beslommeringen, net iets te veel hassle. Zolang de FACTS overlords nout toelaten, zal er wel een regelmatige aanvoer van panels en interviews verschijnen.

We noemen het de logische mutatie.

met: nout & Tony

Comments

comments


nout

 
avatar
I do comics. All. The. Time.