Random Article


Bekijk Marvel’s History of the X-Men Docu ter voorbereiding op House of X/Powers of X

 


Posted 24/06/2019 by

Marvel Entertainment heeft een vijfdelige korte documentairereeks vrijgegeven waarin enkele mijlpalen in de geschiedenis van de X-Men uit de doeken worden gedaan. Dit ter voorbereiding van de minireeksen House of X/Powers of X, de volgende mijlpaal in de geschiedenis van de mutanten onder schrijver Jonathan Hickman (Avengers, Secret Wars, Fantastic Four).

Er worden heel wat grote momenten overgeslagen, maar Marvel belicht alvast de eerste wedergeboorte van de X-Men in Giant-Size X-Men #1 (1975), de X-plosie van de mutantenreeksen in de jaren 90 met X-Men #1 (1991), de start van het Age of Apocalypse-tijdperk in 1995, de tijdelijke omvorming van de reeks naar New X-Men in 2001 en uiteindelijk de opkomende House of X/Powers of X-herlancering.

Het nieuwe X-Men-tijdperk onder Jonathan Hickman start in juli.

 


Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.