Random Article


Teaset Marvel een Comicbookadaptatie van Sam Raimi’s Spider-Man 4?

 

Posted 17/06/2019 by

UPDATE: Vermits Marvel nog een nieuwe teaser op het internet smeet, deze keer met het getal 3 gemaakt uit spinnenwebben, is het duidelijk dat het hier om een countdown gaat naar een volgende Spider-Man-verhaallijn.

Met een nieuwe cryptische teaser, alsook een ondertussen verwijderde tweet van artiest Alex Ross, lijkt Marvel een comicbookadaptatie van Spider-Man 4 te teasen, de nooit geproduceerde sequel tot Sam Raimi’s Spider-Man-filmtrilogie uit 2002-2007.

Vooraleer de filmsaga rond Marvel’s populairste superheld een reboot kreeg met Marc Webbs twee The Amazing Spider-Man-films en nog eens een reboot onderging in het Marvel Cinematic Universe, waren er plannen voor een vierde film onder regisseur Sam Raimi met Tobey Maguire als Peter Parker en Kirsten Dunst als Mary-Jane Watson. Qua villains zou men gedacht hebben aan The Vulture en Mysterio, terwijl er ook een rolletje zou zijn voor Felicia Hardy/Black Cat.

Het zou wat vreemde timing zijn van Marvel om een afgeronde filmreeks terug nieuw leven in te blazen wanneer juist de nieuwste Spidey-film, Far From Home, binnen enkele weken in de bioscoop verschijnt. De teaser kan natuurlijk ook duiden op iets volledig anders, zoals Spider-Man die nogmaals de Fantastic Four vervoegt. Maar hoe dan ook komt de geruchtenmolen nu volop op gang. Of zou het toch maar gewoon gaan om wat comicnieuws in verband met Spidey en de Fantastic Four? Wordt ongetwijfeld vervolgd…

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.