Random Article


“Unite or Perish” in Marvel’s The Ultron Agenda

 

Posted 15/06/2019 by

Nu DC Comics & Marvel stukje bij beetje de opkomende reeksen voor het begin van kwartaal 3 aankondigen, lijken ook de eerste teasers op te duiken. Na o.a. Ghost Rider staat dit keer losgeslagen robot en Avengers-nemesis Ultron in de kijker.

In september start iets genaamd The Ultron Agenda. De teaser onder de titel “Unite or Perish” is van Mike Deodato Jr. & toont Tony Stark/Iron Man in gevecht met Ultron. Onlangs zag je de Avengers-aartsvijand (inmiddels gefuseerd met zijn schepper en eerste Ant-Man Hank Pym) nog in Infinity Countdown toen hij op zoek was naar de Infinity Gems/Stones.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.