Random Article


Stjepan Šejić (Sunstone) geeft Harley Quinn een nieuwe origin voor DC’s Black Label

 

Posted 15/06/2019 by

Op 25 september verschijnt bij DC Comics het eerste deel van Harleen, een nieuwe driedelige minireeks onder DC’s volwassen Black Label-imprint dat de oorsprong van Harleen Quinzel, beter bekend als Harley Quinn, en vooral haar eerste ontmoeting en uiteindelijke relatie met The Joker in een nieuw jasje steekt. Schrijver/tekenaar van dienst is Stjepan Šejić (Sunstone, Suicide Squad).

Harleen wordt niet de enige Black Label-reeks rond DC’s gekste koppel. In oktober zullen Kami Garcia en Mike Mayhew ook van start gaan met Joker/Harley: Criminal Sanity, een negendelige reeks die buiten de continuïteit valt en waarin Harley als forensisch psychiater de politie van Gotham City helpt om een door seriemoordenaars uit het echte leven als John Wayne Gacy en Ted Bundy geïnspireerde versie van The Joker te vinden. Deze versie van de Clown Prince of Crime is dan weer wél bij zijn verstand en zeer intelligent, wat hem eens zo angstaanjagend maakt.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.