Random Article


Scott Snyder brengt DC’s Justice Society of America terug in het najaar

 

Posted 15/06/2019 by

DC’s Justice Society of America, met hun debuut in 1940 ‘s werelds allereerste superheldenteam ooit en de voorlopers van de Justice League, zullen eindelijk terugkeren naar het mainstream DC-universum. Het team geraakte vermist tijdens de New 52 en het DC Rebirth-tijdperk, maar krijgt opnieuw een grote rol in de Justice: Doom War-arc in de Justice League-comic dit najaar.

Op de cover van Justice League #31 (van Francis Manapul) pronken jaren veertig-leden Hourman, Wildcat, Hawkman, Jay Garrick als the Flash, Starman (Ted Knight), de Green Lantern (Alan Scott), Sandman, Dr. Fate & the Atom. Natuurlijk duikt het team ook op in Doomsday Clockmaar technisch gezien speelt die reeks zich nog in de toekomst van het huidige DC-universum af.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.