Random Article


Brian Michael Bendis brengt het Legion of Super-Heroes terug bij DC met “Millennium”, Nieuwe Ongoing

 

Posted 15/06/2019 by

Na vele teasers en cameo’s van verschillende personages in de Superman-familiereeksen en Doomsday Clock is de kogel eindelijk door de kerk. Brian Michael Bendis (Superman, Event Leviathan) zal een nieuwe Legion of Super-Heroes-reeks schrijven voor DC Comics. Het jonge superheldenteam uit de 31ste eeuw zal alweer een reboot krijgen in de korte, tweedelige minireeks Legion of Super-Heroes: Millennium – waarin een vooralsnog onbekende onsterfelijke protagoniste (een personage uit de huidige DC-tijdlijn) zich doorheen 1000 jaar aan DC-geschiedenis begeeft.

Millennium (niet te verwarren met DC’s gelijknamige event uit 1988) zal de verschillende toekomstige tijdlijnen van het DC-universum, waaronder deze van Kamandi, OMAC, Supergirl, Tommy Tomorrow, Booster Gold en Batman Beyond, bij elkaar brengen om uiteindelijk bij het Legion uit te komen. Bendis wordt hierbij bijgestaan door een leger aan artiesten, waaronder Jim Lee, Nicola Scott, Dustin Nguyen en Jim Cheung.

Na het tweedelige Millennium, zet Bendis zich dan aan een nieuwe Legion of Super-Heroes-ongoing samen met artiest Ryan Sook. Legion of Super-Heroes: Millennium #1 en 2 liggen in september en oktober in de winkelrekken.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.