Random Article


Bekijk de Trailer voor Frank Miller’s Superman: Year One

 


Posted 15/06/2019 by

DC Comics heeft een trailer vrijgegeven voor Superman: Year One, de opkomende minireeks door Frank Miller (The Dark Knight Returns, Batman: Year One) en John Romita Jr. (Daredevil: Man Without Fear, Superman) die het oorsprongsverhaal van de man van staal in een nieuw jasje giet.

De driedelige reeks wordt uitgebracht onder DC’s volwassen Black Label-imprint en het verhaal speelt zich af in dezelfde continuïteit als Frank Millers eerdere Batman: Year One, The Dark Knight Returns/Strikes Again, Dark Knight III: The Master Race en All-Star Batman & Robin. Het eerste deel ligt op 19 juni in de winkelrekken.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.