Random Article


De Verlossing van Wally West begint in DC’s Flash Forward

 

Posted 12/06/2019 by

Het zijn enkele zware jaren geweest voor Wally West, DC’s eerste Kid Flash en uiteindelijke opvolger van zijn mentor Barry Allen als The Flash.

Bij The New 52 uit 2011 werd hij uit de continuïteit gewist. In DC Rebirth (2016) keerde hij terug, maar kon zijn grote liefde Linda Park hem niet meer herinneren waardoor ook hun kinderen Iris en Jai – de Tornado Twins – niet meer bestonden of konden bestaan in het vernieuwde DC-universum, en in de Titans-reeks en Flash War-verhaallijn kwam hij lijnrecht tegenover zijn voormalige mentor te staan. In het recente Heroes in Crisis werd het Wally allemaal te veel en werd hij een moordenaar. Een dieptepunt voor het personage.

Na de val komt echter de verlossing en daar zullen Scott Lobdell, Brett Booth en Norm Rapmund mee aan de slag gaan in Flash Forward, een nieuwe zesdelige DC-miniserie dewelke zal pogen om van Wally terug een held te maken in een universum dat hem schijnbaar niet wil. De reeks start in september.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.