Random Article


Batman-schurk Phantasm maakt in 2020 haar mainstream DC-comicbookdebuut

 

Posted 12/06/2019 by

Fans van Batman: the Animated Series kennen haar ongetwijfeld al, maar binnenkort zal ook het mainstream comicbookpubliek kennismaken met Phantasm, aka de socialite en Bruce Wayne’s ex Andrea Beaumont. Zij krijgt immers een belangrijke rol in DC’s Batman/Catwoman #1 door Tom King en Clay Mann. Eerder zag je haar wel al in stripversies van The Animated Series en enkele Elseworlds-verhalen. Een mannelijke versie van het personage maakte zijn debuut in de New Titans-reeks uit de jaren 90.

Phantasm dook eerder al op in één van de beste Batman-films ooit, Batman: Mask of the Phantasm (1993) en volgt o.a. Harley Quinn en Arkham Knight als een DC-personage die haar debuut in andere media maakte alvorens naar de comics over te stappen. Aangezien we niet echt weten hoe DC Phantasm/Beaumont zal gebruiken, houden we het hier dan ook maar bewust vaag. Batman/Catwoman gaat in januari 2020 van start.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.