Random Article


Rob Liefeld verlaat Twitter na voorspelling over het nakende einde van DC Comics

 

Posted 11/06/2019 by

DC Comics geeft enkel rommel uit, wordt rechtgehouden door Batman en zou niet lang meer bestaan. Dat is in een notendop wat Deadpool-bedenker & controversieel tekenaar Rob Liefeld vannacht op Twitter gooide.

DC Comics gonna drive off a cliff here real soon…..gotta get my popcorn.

I ain’t never seen a company in as much disarray as DC Comics. Thank God they have Batman to act as their Tylenol, Asprin, laughing gas… “more Batman will fix it!

Een reeks (deels verwijderde) tweets, inclusief publiekgezette reacties van “trolls” – zo zei hij zelf -, pronkt op zijn publieke profiel. Aangevuld wordt dat profiel echter niet meer, aangezien Liefeld deze ochtend aankondigde dat hij Twitter laat voor wat het is. We vragen ons af waarom…

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.