Random Article


DCeased wordt uitgebreid met One-Shot

 

Posted 10/06/2019 by

DCeased, DC’s versie van Marvel Zombies, ging vorige maand van start en was de bestverkopende comic van mei 2019. Zes delen is niet genoeg, dus komt er nog een one-shot aan in september. In DCeased: A Good Day to Die brengt Mr. Terrific een team samen bestaande uit Booster Gold, Blue Beetle, Mr. Miracle, Big Barda en John Constantine om de miljarden geïnfecteerden het hoofd te bieden en te slagen waar de Justice League faalde in de hoofdreeks. Tom Taylor is opnieuw schrijver van dienst, terwijl hij wordt bijgestaan door Darick Robertson (The Boys) en Laura Braga (DC Bombshells). Onze review van het eerste deel van DCeased lees je hier.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.